TL LED buis met armatuur Groeilamp / Kweeklamp 60 cm 9 Watt

De TL LED Buis Groeilamp Met Armatuur is ideaal voor de verlichting voor zaden, groenten, planten en bloemen. Het full spectrum licht zorgt ervoor dat je plant/bloem op elk punt van de groei een gezonde hoeveelheid licht krijgt, zowel bij het ontkiemen als bij het groeien van de plant.  Het licht is opgebouwd uit verschillende licht kleuren: Blauw > (golflengte: 400nm ~ 520nm) Helpen planten groeien. Rood >(golflengte: 610nm ~ 720nm): Helpen planten spruit en bloei, en is de sleutel voor bloeiende planten. Wit > Full-spectrum. Aansluiten van de TL LED Buis Met Armatuur Voor het beste resultaat van de groei kunt u het beste de afstand tussen plant en verlichting van 30 tm maximaal 51 cm aanhouden. Schroef de clipjes door middel van de bijgeleverde schroefjes in het plafond, muur of balk. Klik de LED TL armatuur in de clipjes. Gebruik het bijgeleverde aansluitsnoertje van 15 cm aan één zijde en verbind deze met het lichtnet dmv een kroonsteentje of lasdopje. Wilt u uw TL armatuur rechtstreeks aansluiten met een stekker. Dan is de Kabel met stekker voor LED TL met armatuur geschikt. Zie gerelateerde producten. Voordelen van LED verlichting Met LED verlichting van Ledtohave verbruikt u minder energie, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. U bespaart direct door de duurzame LED chips. Deze heeft een lange levensduur en daarnaast is er geen sprake van een opwarmtijd. Er is altijd direct vol licht. Doordat de lampen nauwelijks warmte uitstralen kunnen de lampen wat lager worden gehangen wat de lichtintensiteit bevorderd. Ook heeft de plant hierdoor minder water/voeding nodig omdat er geen warmte van de lampen afkomt.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 25,95

Voorraad: In voorraad
Werkdagen vóór 17:00 besteld, direct verzonden

Omschrijving

Omschrijving

Installatie LED TL Groeilamp / Kweeklamp met armatuur:
- Schroef de clipjes dmv de bijgeleverde schroefjes in het plafond, muur of balk.
- Klik het LED TL armatuur in de clipjes
- Gebruik het bijgeleverde aansluitsnoertje van 15cm aan één zijde en verbind deze met het lichtnet dmv een kroonsteentje of lasdopje.
- Wilt u uw TL armatuur rechtstreeks aansluiten met een stekker. Dan is de Kabel met stekker voor LED TL met armatuur geschikt. Zie gerelateerde producten.

Specificaties TL LED buis met armatuur Groeilamp / Kweeklamp :
- Type: T8 26 mm met armatuur.
- Dimbaar: niet dimbaar.
- Licht opbrengst 900 lumen.
- Fitting: G13.
- Voltage: 85-265V.
- Wattage: 9 Watt.
- Maat: 60 cm.
- Led Type: SMD 2835.
- LED kleur: Rood, Blauw, Wit.
- Behuizing: aluminium polycarbonaat.
- Gewicht: 0.40 kg.
- IP waarde: 44.
- CRI: >80.
- Power factor: >0.9.
- Stralingshoek: 165°..
- Geschikt voor temperatuur tussen: -20°C +45°C
- Vervangt aantal watt: 20W.
- Vorm: rond.
- Opwarmtijd: direct vol licht.
- Levensduur 50.000 uur.

CE en RoHs gecertificeerd.

Inclusief 21% BTW.

Extra informatie

Extra informatie

TL Lengte 60 cm
Wattage 9 Watt
Fitting Met armatuur