Gratis verzending vanaf €50,- BE vanaf €100,-)
Voor 17.00 uur besteld? Morgen in huis!
Unieke en innovatieve gadgets!
14 dagen recht op retour

Feestverlichting

Filters

Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Geel - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het geel. Met 20 gele LED lampjes. Geel licht geeft een opvallende heldere kleur en trekt het oog. De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - RGB - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het RGB. Met 20 RGB wisselende kleuren LED lampjes. De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Paars - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het paars. Met 20 paarse LED lampjes. Paars licht geeft een violet achtige warme kleur en werkt activerend.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Roze - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het roze. Met 20 roze LED lampjes. Roze licht geeft een verzachtende, warme kleur en werkt activerend.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Rood - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het rood. Met 20 rode LED lampjes. Rood licht geeft een opvallende warme kleur en werkt activerend.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Groen - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het groen. Met 20 groene LED lampjes. Groen licht geeft een milieuvriendelijke zachte kleur en is minder verstorend voor flora en fauna.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Blauw - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het blauw. Met 20 blauwe LED lampjes. Blauw licht geeft een heldere koele kleur en is minder verstorend voor flora en fauna.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Warm Wit - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het warm wit. Met 20 warm witte LED lampjes. De kleur warm wit geeft een witgele, sfeervolle kleur.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 2 Meter - Koel Wit - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 2 meter in het koel wit. Met 20 koel witte LED lampjes. De kleur Koel Wit geeft een zuivere, witte kleur en zorgt voor goed zicht.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€8,95

Onderwaterverlichting RGB

De Onderwaterverlichting RGB met afstandsbediening is een waterdichte verlichting die voor vele doeleinden kan worden gebruikt.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - Rood

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het rood. Rood licht geeft een opvallende warme kleur en werkt activerend. Met maar liefst 100 rode LED lampjes. De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - Warm Wit

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het warm wit. Met maar liefst 100 warm witte LED lampjes.De kleur warm wit geeft een witgele, sfeervolle kleur. De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - Roze

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het roze. Roze licht geeft een verzachtende warme kleur en werkt activerend. Met maar liefst 100 roze LED lampjes. De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - Paars

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het paars. Paars licht geeft een violet achtige warme kleur en werkt activerend. Met maar liefst 100 paarse LED lampjes. 
De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - Groen

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het groen. Groen licht geeft een milieuvriendelijke zachte kleur en is minder verstorend voor flora en fauna. Met maar liefst 100 Groene LED lampjes. De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - RGB

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het RGB (wisselnde kleuren). Met maar liefst 100 RGB (wisselnde kleuren) LED lampjes. De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - Blauw

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het blauw. Met maar liefst 100 blauwe LED lampjes. Blauw licht geeft een heldere koele kleur en is minder verstorend voor flora en fauna. De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95

Kerstboomverlichting 10 Meter - Koel Wit

Prachtige Kerstboomverlichting met een lengte van 10 meter in het koel wit. Met maar liefst 100 koel witte LED lampjes. Koel wit geeft een zuivere, witte kleur en zorgt voor goed zicht. De kerstboomverlichting heeft 8 standen.
€9,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 5 Meter - Geel - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 5 meter in het geel. Met 50 gele LED lampjes. Geel licht geeft een opvallende heldere kleur en trekt het oog. De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€11,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 5 Meter - Warm Wit - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 5 meter in het warm wit. Met 50 warm witte LED lampjes. De kleur warm wit geeft een witgele, sfeervolle kleur.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€11,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 5 Meter - Blauw - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 5 meter in het blauw. Met 50 blauwe LED lampjes. Blauw licht geeft een heldere koele kleur en is minder verstorend voor flora en fauna.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€11,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 5 Meter - Groen - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 5 meter in het groen. Met 50 groene LED lampjes. Groen licht geeft een milieuvriendelijke zachte kleur en is minder verstorend voor flora en fauna.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€11,95
Gratis verzending

Kerstverlichting 5 Meter - Rood - Draadloos

Prachtige Kerstverlichting met een lengte van 5 meter in het rood. Met 50 rode LED lampjes. Rood licht geeft een opvallende warme kleur en werkt activerend.De kerstverlichting heeft 2 standen: Constant aan / Uit.
€11,95

Een ruim assortiment feestverlichting en inspiratie vind je bij Wantohave!

Voor elk feest de passende verlichting.

Zeer grote eigen voorraad en snelle levering.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,- BE vanaf €100,-)
Voor 17.00 uur besteld? Morgen in huis!
Unieke en innovatieve gadgets!
14 dagen recht op retour