Frequently Asked Questions (FAQ)

Levertijd

Verzenden via Post.nl € 5,95 levering 1 tot 2 dagen.

Bestelling voor 17:00 zullen dezelfde dag verstuurd worden. 

Wantohave heeft ook vele producten waarvan verzending GRATIS is. 

Verkeerd product ontvangen?

Helaas komt het wel eens voor dat u een verkeerd product geleverd krijgt. U dient ons hierover zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Wij zullen er dan voor zorgdragen dat we het juiste product zo spoedig mogelijk naleveren. Het verkeerd geleverde product kunt u dan retour zenden. We nemen uiteraard de kosten voor onze rekening. U heeft hiervoor wel goedkeuring nodig van de klantenservice.

Kapot of beschadigd product ontvangen?

Wij besteden veel zorg aan onze producten en de verzending hiervan. Helaas komt het wel eens voor dat er een product geleverd wordt dat kapot of beschadigd is. Zodra u een kapot of beschadigd product heeft ontvangen, dient u ons hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Dit doet u door een mailtje te sturen aan de klantenservice info@wantohave.nl met daarin uw bestelnummer en een foto van het kapotte product. Binnen een paar werkdagen zullen wij u aanvraag in behandeling nemen en spoedig laten weten of wij een nieuw product sturen of uw aankoopbedrag zullen vergoeden. Let op dat er een duidelijke foto wordt gestuurd waarop de schade goed zichtbaar is.

Product retour sturen?

U kunt dit doen binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt het retourformulier invullen en meeleveren. Producten die later retour gestuurd worden zullen niet worden geaccepteerd. Het product kunt u retour sturen aan: Wantohave, Postbus 48, 8200 AA Lelystad. De kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. Bij een retourzending dient u altijd de klantenservice van Wantohave op de hoogte te stellen door een mailtje te sturen info@wantohave.nl met vermelding van het retour te sturen product. Wij streven ernaar om na ontvangst van het product het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug te storten. Let op dat u de factuur en retourformuler niet vergeet bij te voegen. Producten die retour komen zonder factuur en retourformulier kunnen niet worden toegewezen en dus ook niet worden gecrediteerd. 

Overige vragen?

Voor overige vragen kunt u contact opnemen via info@wantohave.nl of bellen naar:0320-233118.

Grote bestellingen.

Bij een grote bestelling >50 stuks kunt u contact op nemen met de klantenservice. We zullen dan een passende offerte voor u maken.

Worden producten naar België geleverd?
                 Ja, al de producten worden uiteraard naar België geleverd met Post.nl voor € € 8,49. U moet dan alleen rekening houden met een levertijd van 2 a 3 dagen na ontvangst van uw betaling.Gratis verzending vanaf €100,-